Caroline

_Terugblik op mijn Proefhotelavontuur

_“The biggest adventure you can take
is to live the life of your dreams.”

Dit is mijn levensmotto. En als ik – Caroline Ligthart – terugkijk op het Proefhotel tijdens de krokus vakantieweken van 2019, dan was het inderdaad één groot avontuur! Ik vertel je graag iets over mezelf en waarom ik het Proefhotel ben gaan doen.

Ski-ongeluk

Ik heb 7 jaar als stewardess de wereld over gevlogen tot ik een ski-ongeluk kreeg. Mijn droom die ik als klein meisje al had om de wereld over te reizen viel in duigen. Na een beroepen almanak bekeken te hebben, met de interesse die ik altijd in medische programma’s had, viel mijn keuze op het beroep operatie assistente. Hierna ben ik de medische sales ingerold met als eindfunctie country manager.

Het was echter niet mijn droomleven. Ik veranderde van koers en ondertussen werd ik coach, reiki master en Pilates instructrice en organiseer ik retreats.

Mijn droom…

Een kleinschalig appartementen huis; ‘Rose’s Heart’. In een concept waarin alles samen komt waar ik zo van houd en waar ik zoveel energie van krijg. Mijn dienstverlenende skills in de vorm van gastvrouwschap, mijn liefde voor mooie dingen, mijn doorzettingsvermogen, mijn nieuwsgierigheid naar mensen, mijn empathie, mijn intens willen genieten van het leven en dit alles op een magische plek waar ik ook mijn Love Life Retreats kan geven.

Deze magische plek is in Oostenrijk. Het land waar mijn ouders mij, al sinds ik een klein meisje was, mee naar toe namen en waar ik zoveel mooie herinneringen heb liggen. Vanaf mijn 19ewerd ik opnieuw verliefd op de bergen, deze keer in al hun glorie bedekt onder een dik pak sneeuw met magische kristallen. Sindsdien heb ik het geluk gehad om het land waar ik mijn hart aan heb verpand vele malen te mogen bezoeken. Voor mij is er daarom geen andere plek denkbaar voor het vestigen van mijn appartementen huis Rose’s Heart.

En magisch zal het zijn! De definitie van magie is de kunst van het toveren. Nu kan ik uiteraard niet toveren. Ik kan echter wel een plek creëren waar mensen magie ervaren in de vorm van schoonheid, liefde en aandacht, een plek waar je onder de sterren je wensen kunt uitspreken, waar het licht altijd schijnt en waar dromen gecreëerd worden.

Op zoek naar mijn droomplek

In de winter van 2019 run ik 3 weken het Proefhotel om ervaring op te doen voor mijn eigen droom. Na deze 3 weken heb ik besloten om geen B&B te starten maar….  luxueuze appartementen te gaan verhuren. In verschillende blogs kun je hierover lezen [zie hieronder]. Ondertussen ben ik druk op zoek naar mijn droomplek en heb ik een geweldig huis in Karinthië op het oog. Ik kan niet wachten hoe mijn leven er over een half jaar uitziet!

Inmiddels heeft Caroline heeft droomplekgevonden en sinds eind 2019 runt Caroline haar Lodge Roses Heart in Bad Kleinkirchheim

Mijn Proefhotelblogs

Kennismaking

Voorbereidingen

Terugblik én vooruitblik

Mijn Proefhotel avontuur is absoluut geslaagd. Het is een grote ontdekkingstocht geweest en tevens een wijze leerschool. Deze periode heeft mij vleugels gegeven door te ervaren hoe enthousiast gasten zijn over mijn gastvrouwschap en mijn bezieling. Een groter cadeau bestaat er niet! Deze eigenschappen zullen uiteraard terugkomen in mijn appartementen huis.

Liebe Grüssen,
Caroline

Je kunt me volgen via RosesHeart.com en de Roses Heart-pagina op  Facebook en Instagram