Bart & Sietske

 

 

Terugblik op ons Proefhotelavontuur

Een berg aan ervaring rijker

We zijn (letterlijk) een berg aan ervaring rijker door deze winter in en de voorbereidingen die eraan vooraf zijn gegaan. Voor ons is het dan ook een geslaagd avontuur en we kijken dan ook erg trots en voldaan terug.

Waarom waren we dit avontuur ook al weer aangegaan?

Wij voelen ons iedere keer weer super gelukkig in de bergen en dromen er dan ook van om hier te kunnen leven. We vinden het juist ook super tof onze ervaring te delen met anderen. We zijn dit avontuur aangegaan om te ervaren of wij middels een gastenverblijf onze passie voor de bergen over kunnen brengen op andere. Daarnaast wilde we ook ervaren hoe het überhaupt is om voor langere tijd te wonen en werken in de bergen. Als je op vakantie bent, is vaak alles mooi en leuk, maar is dat na een langere tijd ook nog zo?

 

Het was top!

De hele ervaring van afgelopen periode was top! We hebben veel geleerd in het Proefhotel, super fijne gasten mogen ontvangen en echte bergbelevingen kunnen delen. We zijn een stuk wijzer geworden op het gebied van wat we willen in een gastenverblijf. Naast onze eigen ervaring hebben wij ook enorm waardevolle inzichten gekregen van reeds ge-emigreerde NL’er. Dank jullie wel! Oh, en als je dan toch zo lang weg bent, kan je maar beter leren skiën. Onze beloning na 10 weken skiles: off-piste!

Mountural 

We zijn al even op zoek naar een naam voor ons toekomstige ‘eigen’ plekje in de bergen. De frisse berglucht heeft daar afgelopen tijd verandering in gebracht: Mountural, ofwel Mountain Natural. Een plek dichtbij de natuur in de bergen waar we je willen inspireren de bergen actief en duurzaam te ontdekken. Ons avontuur in de bergen is zeker nog niet voorbij. De zoektocht naar onze Mountural droomplek gaat nu beginnen!

Vind je het leuk om onze avonturen te blijven volgen? Dat kan via onze facebook Mountural –  en op insta onder mountural_com.

Groetjes, Bart & Sietske

 

Onze Proefhotelblogs

Voorbereidingen

Proefhotelperiode

Terugblik én vooruitblik

  • (dit blog volgt)