NIEUWE KOERS

Nieuwe koers

Elke gebeurtenis geeft nieuwe inzichten. Zo ook Covid-19.

Het Proefhotel in de vorm zoals we sinds 2016 gedaan hebben, als hotel, voelde na 5 jaar meer en meer rond worden. Alleen hadden we nog niet heel scherp: wat doen we met ons hotel?

Corona heeft in december duidelijkheid in gegeven. Hans zijn teamactiviteiten in de bergen liggen op dat moment al bijna een jaar stil, omdat reizen en veel mensen bij elkaar geen goed idee zijn. Hij stond te trappelen om zijn vrijgekomen tijd leuk en nuttig te besteden. We hadden al een tijdje het plan om 2 kamers in het hotel om te bouwen tot appartement, zodat bekenden die langkomen zelfvoorzienend bij ons kunnen verblijven.

Na lang praten hebben we de knoop doorgehakt: hotel de Berghut / het Proefhotel wordt Berghut Apartments.

Lees hier meer over het waarom en hoe

  • Zoek je tips en kennis voor jouw B&B-, camping-, hotel-, trainingslocatie- en vakantiewoningendroom? Het Proefhotel was de meest intensieve training binnen onze DroomplekAcademie voor mensen die een gastenverblijfdroom hebben. Het Proefhotel gaat on hold; de DroomplekAcademie blijft. Waardevolle tips [gratis] online trainingen vind je op DroomplekAcademie.nl.
  • Vond je de locatie van het Proefhotel een fijne plek om vakantie te vieren? Dat kan nog steeds op dezelfde plek, maar dan in appartementen gezinnen in berghutsfeer. Kijk voor meer info op: deBerghut.com #inspiratie #ontmoeten #bergbeleving


Andere Hans & Nel-concepten:
HuttentochtmetKinderen.com – een berg avontuur met de kinderen!  #ebooks
Berghutje.com – back to basic onthaasten tussen de koeien #almhut
MountainMoves.nl – MountainMoves brengt teams en leiders in beweging in de bergen