Vakantie boeken

Knusse appartementen in berghutsfeer

Op dit moment toveren we de Berghut / het Proefhotel om tot Berghut Appartments. Lees hier waarom en hoe.

Berghut Apartments van Hans, Nel en hun kids is dé vakantieplek voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar in Salzburgerland [Rauris] die houden van ontmoeten, inspiratie en bergbeleving. Met de knusse sfeer van een traditionele berghut, maar met meer comfort en beter bereikbaar.

Geniet als gezin van de bergen en je sfeervolle appartement én ontmoet andere gezinnen in de Heidilounge [kids], Stubeli [gezamenlijke ruimte] en ruime Berghuttuin met uitzicht op de bergen. Berghut Apartments is maximaal 12 weken per jaar open voor gezinnen: in de zomervakantie en in de winterschoolvakanties: de kerstvakantie en de krokusvakantie.

Wil je daaromheen bijvoorbeeld een boek of je ondernemingsplan schrijven, dan ben je ook van harte welkom.

Verbouwing
Op dit moment wordt de Berghut / het Proefhotel omgetoverd tot appartementen. Vanaf 17 juli 2021 zijn jullie van harte welkom!
Volg hier de verbouwing.

Heb jij een ‘Ik Vertrek-droom?
Zoek je tips en kennis voor jouw B&B-, camping-, hotel-, trainingslocatie- en vakantiewoningendroom? Het Proefhotel was de meest intensieve training binnen onze DroomplekAcademie voor mensen die een gastenverblijfdroom hebben. Het Proefhotel gaat on hold; de DroomplekAcademie blijft. Waardevolle tips [gratis] online trainingen vind je op DroomplekAcademie.nl.


Andere Hans & Nel-concepten:
HuttentochtmetKinderen.com – een berg avontuur met de kinderen!  #ebooks
Berghutje.com – back to basic onthaasten tussen de koeien #almhut
MountainMoves.nl – MountainMoves brengt teams en leiders in beweging in de bergen