Carla

Carla - Proefhotelier mei & juni 2018

Van grote wens naar nog grotere wens

Carla heeft de droom om een bijzondere plek in de natuur in Nederland te creeëren. Een plek waar het fijn is, waar je tot rust komt, waar je jezelf mag zijn, in de natuur. “Het wordt een plek waar ik m’n passies en talent voor hospitality en vormgeving kan combineren.”

Ze besluit dat ze wil onderzoeken wat ze erbij komt kijken. Ze kan het dan ook niet geloven als ze ontdekt dat er zoiets als het Proefhotel bestaat. Dus in juli 2017 neemt Carla contact met ons op. En half september 2017 besluit ze het Proefhotelavontuur aan te gaan: in mei 2018 plant ze 3 weken voor rustzoekers en ondernemers.

Een paar maanden later blijkt een nóg grotere droom van Carla in vervulling te gaan: een kindje krijgen. Wauw! In goed overleg besluiten we dat Carla zich gaat focussen op haar allergrootste wens. Het is een lastig besluit en ook het enige goede besluit.

De blogs van Carla


Podcast

In onze podcast van de DroomplekAcademie vertelt Carla over haar droom. 

 

Carla vertelt in haar afsluitende blog:

Als ik terugkijk op  mijn Proefhotelavontuur voel ik alleen maar dankbaarheid. Voor alle enthousiaste reacties die ik kreeg op mijn plannen -van bekenden en onbekenden. Voor de lessen die ik leerde, de nieuwe mensen die ik ontmoette, de mogelijkheden die ik in mezelf ontdekte. Natuurlijk voor de mensen die hun vertrouwen in mij uitspraken door te boeken. En ook voor de vrienden die, toen zij over mijn zwangerschap hoorden, meteen aanboden te komen helpen om het toch mogelijk te maken. Dat alles heeft me enorm geraakt. Wat is het fantastisch om aan de slag te gaan met dat wat in je hart werkelijk belangrijk is en daar vervolgens zulke fijne reacties en ontmoetingen voor terug te krijgen. Ik kan dus niet anders dan enorm dankbaar zijn. Niet in de laatste plaats ook voor het kindje dat in mijn buik groeit.

En daarom wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken voor het steunen, aanmoedigen, de kritische vragen, de leuke ontmoetingen, het boeken van mijn weken of welke vorm van contact dan ook dat wij de afgelopen maanden gehad hebben. En natuurlijk Hans & Nel voor hun coaching, de fijne open gesprekken, hun begrip en het delen van al hun kennis en hun netwerk! Echt heel erg fijn.

Voor nu ga ik me richten op het op de wereld zetten van een gezond kindje en mijn gastenverblijfdroom…die is niet weg. Alles op z’n tijd en hopelijk ontvang ik jullie in de toekomst alsnog op mijn droomplek. En wie weet daarvoor in het Proefhotel.

Warme groeten,
Carla