NIEUW: Proefhotel Familie Winterweken XL

Het is maart 2020. In wat een bizarre tijd leven we sinds een paar weken. Thuis proberen we alle ballen in de lucht te houden. Misschien herken je dat wel ?.

Goed nieuws, slecht nieuws…

Op de dag dat premier Rutte de noodzakelijke maatregelen aankondigde voor ons land met als doel verdere verspreiding van het Coronavirus in te dammen, hadden wij eigenlijk ander, veel leuker, nieuws willen communiceren. Maar ons nieuws leek nu opeens niet meer belangrijk en qua timing niet gepast.

Die dag wilden wij jullie vertellen over onze plannen om komende kerstvakantie en in de krokusvakantie van 2021 het Winter Proefhotel te gaan runnen. En daar hebben we ontzettend veel zin in!

Zoals gezegd, het voelt wat dubbel om dit nieuws “aan de grote klok” te hangen terwijl alle wintersportgebieden in Oostenrijk en daarbuiten dit seizoen veel vroeger dan normaal op slot zijn gegaan.

Hoop

Maar toch vinden we het belangrijk om ook hoop te houden en daarom delen we dit bericht hierbij toch met jullie. Niet met een live-bekendmaking op Facebook of met veel bombarie, maar met bescheidenheid en respect.

We hopen van harte dat onze plannen door kunnen gaan en dat iedereen die dat wil komende winter weer van de prachtige Oostenrijkse bergen kan genieten. Dat we veel enthousiaste en actieve families mogen ontvangen en hen een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.

Wil je meer weten over de Winterse Familieweken, die wij in de kerst- en de voorjaarsvakantie organiseren? Kijk dan op onze winterse Proefhotelpagina.

Gezondheid gewenst! Zorg goed voor elkaar.

Zonnige groet,
Rianne, Michiel en kids

P.s. Daarnaast runnen we natuurlijk ook komende zomervakantie 4 weken het Proefhotel voor actieve gezinnen met kids tussen 6-16 jaar.