SneeuwBelevenisweken in januari 2017

Wij – Patrick en Mirjam – staan te poppelen om in januari 2017 drie weken als proefhotelier aan de slag te gaan. Dan bieden we namelijk drie te gekke SneeuwBelevenisWeken aan! Uiteraard vertellen we jou er graag meer over…

sneeuwbelevingsweken Proefhotel Patrick en Mirjam

Waarom vertrekken?

Bijna elke vakantie gaan we naar Oostenrijk en keer op keer voelt het als thuiskomen. Beiden zijn we er dol op om de bergen in te trekken, het hele jaar door.  En nu gaan we het echt doen; emigreren naar Oostenrijk en een gastenverblijf starten. Leuk en spannend tegelijk, een uitdaging die we samen met heel ons hart aangaan. We willen graag goed voorbereid vertrekken en daarom doen we mee aan het Proefhotel.

Alle vertrouwen

Hans en Nel, met wie we de komende tijd op onze Proefhotelperiode voorbereiden, hebben ons in een eerder blog voorgesteld. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het samenstellen van onze Proefhotelweken. Een leuk en intensief traject dat ons helemaal klaarstoomt om onze gasten geweldige SneeuwBelevenisWeken te bezorgen. Hans en Nel hebben ons laten weten dat ze er alle vertrouwen in hebben dat we onze weken tot een succes gaan maken. Toch vinden we het ook spannend: krijgen we de weken gevuld?

Hans & Nel:
“We hebben er nu al alle vertrouwen
dat Patrick en Mirjam hun Proefhotelweken
tot een succes gaan maken.
Ze zijn daadkrachtig, gastgericht en vullen elkaar goed aan.”

 

Wat kun je verwachten?

Je verblijft een week lang in een comfortabel hotel. Je overnacht in een sfeervolle kamer met eigen badkamer en met een balkon. Elke ochtend verzorgen we een heerlijk ontbijt en op zes avonden het avondeten, waarvan twee avonden buiten het Proefhotel.

We gaan met een gids op verkenning om de leukste hoekjes van het Rauriser-skigebied te verkennen of je kan mee gaan op een verzorgde winterwandeling. Daarnaast hebben we nog twee hele gave avonden voor je in petto: een volledig verzorgde traditionele huttenavond in het Rauriserdal en een onvergetelijke winterse avond, inclusief sneeuwscooterrit, sneeuwschoenwandeling en rodelen.

Er kan vanaf nu geboekt worden!

Je kunt vanaf nu boeken om naar één van onze drie SneeuwBelevenisWeken van 7 tot en met 28 januari 2017 te komen. Ben je nieuwsgierig? Bekijk hier meer info over de SneeuwBelevenisWeken.

Wij hebben er hart-stikke veel zin in!

Patrick & Mirjam

PS: je kunt onze avonturen ook volgen op: HartjeOostenrijk.nl