Eerste deelnemers Proefhotel zijn bekend!

Ja!! De eerste Proefhoteliers zijn bekend! Het geduld van ons allemaal werd op de proef gesteld. We waren al sinds februari met Patrick en Mirjam in gesprek. De omstandigheden lieten het niet toe dat ze voor juli konden beslissen over hun deelname. Maar nu is het zover…

 

 

In het geheim

Ik – Nel – ontmoette Patrick en Mirjam afgelopen februari op de Emigratiebeurs waar we met de DroomplekAcademie stonden. We raakten met elkaar in gesprek, het klikte en ze waren eigenlijk direct enthousiast over het Proefhotel. De afgelopen maanden was het stel regelmatig in Oostenrijk om op huizenjacht te gaan en dan kwamen ze ook altijd even langs. Nader kennismaken, hun vragen beantwoorden en gevoel krijgen bij het Proefhotel en een eventuele samenwerking [en stroopwafels eten :-)].

voorbereidingen in het geheim Patrick en Mirjam Proefhotel.nl

 

Huis op het oog

We hebben ook uitgebreid gesproken over ‘wat als’-situaties. Wat als een potentieel proefhotelstel tussentijds hun droomplek vindt? Een realistische vraag, want ook Patrick en Mirjam hadden in de tussentijd twee keer een huis op het oog. Twee keer grepen ze mis en kwam het Proefhotel dichterbij. Maar dat zijn dus dingen waar goede afspraken over gemaakt worden.

 

Volgende stap

Toen ze beide het nieuws kregen van boventalligheid op hun werk, viel definitief de beslissing voor hun nieuwe droom te gaan: een gastenverblijf in Oostenrijk beginnen. Waarbij deelnemen aan het Proefhotel de eerstvolgende stap is. En om een vliegende start te kunnen maken, organiseren ze in het Proefhotel 3 sneeuwbelevingsweken.

 

Lukt het Patrick en Mirjam om in drie weken 60 gasten enthousiast te maken
voor een onvergetelijke wintersportvakantie…?

 

Patrick en Mirjam Proefhotel Oostenrijk

 

We kijken er ontzettend naar uit om te gaan samenwerken met Patrick en Mirjam. Ze zijn daadkrachtig, vullen elkaar goed aan, houden van mensen en gaan voor hun droom. En op hun eigen Proefhotelpagina kun je meer informatie over hun sneeuwbelevingsweken in januari vinden.

 

Binnenkort lees je veel meer over Patrick en Mirjam, over hun Proefhotel-avontuur én over hun droom daarna. Dan schrijven wij hier niet meer over hen, maar zijn zij de schrijvers.