Hoe gaat het met het Proefhotel?

We krijgen inmiddels regelmatig de vraag: “Hoe gaat het met het Proefhotel?” Goed! Heel goed. We praten je even bij.

Nu wordt het echt…

Na de succesvolle medialancering eind juni is er veel gebeurd rondom het Proefhotel. Niet altijd zichtbaar, want er zit voor geïnteresseerden vaak een lange aanlooptijd aan vast om definitief ‘JA’ te kunnen zeggen. Het Proefhotel runnen betekent niet alleen: het testen van een emigratiedroom. Er zit een proces aan vast van durven kiezen voor je droom en dit wereldkundig maken. En vaak weet nog meer een kleine groep van bekenden over de dromen die onze deelnemers in spé hebben.

proefhotel-wintersport

Wie runnen de komende maanden het Proefhotel?

  • Patrick & Mirjam besluiten half juli definitief deel te nemen aan het Proefhotel. Zij proberen in januari als eerste proefhoteliers hun droom uit met drie geweldige SneeuwBelevenisWeken. Dit zijn geweldige weken voor mensen die de mogelijkheden van de wintersport allround willen beleven. En mocht je week wintersport met je team zoeken: wat dacht je van een week sneeuwbeleving met 15-20 collega’s?
  • Momenteel zijn we in een vergevorderd stadium met iemand voor 3 Proefhotelweken komende zomer. Het is nog niet definitief, maar als het doorgaat wordt het een hele bijzondere vakantie voor 21 families… Wordt vervolgd.
  • En deze week nog spraken we een stel dat geïnteresseerd is in het Proefhotel. Als zij de stap zetten, wordt runnen zij in de winter van 2018 een paar weken lang het Proefhotel.

Maximaal 3 Proefhotelperiodes per jaar

Als de gezinsweken deze zomer doorgaan, is het Proefhotel 2 keer open en laten we in 2017 geen Proefhoteldeelnemers meer toe. Vanaf 2018 zijn er maximaal 3 Proefhotelperiode per jaar mogelijk.

We vinden het te gek om je een keer in het Proefhotel te ontmoeten als gast, want de proefhoteliers zijn stuk voor stuk kanjers!

Zonnige groet,
Hans & Nel

 

Het idee voor het Proefhotel bedachten we in maart 2015. Het idee voor de DroomplekAcademie stond toen in de stijgers en het Proefhotel paste perfect in onze nieuwe koers. Met de DroomplekAcademie begeleiden we mensen bij het realiseren én behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf. We dienden het Proefhotel-idee in oktober 2015 in voor de VertrekNL ondernemersprijs en in april 2016 wonnen we de VertrekNL Ondernemersprijs 2016 met het Proefhotel. Toen was het inderdaad nog een idee. Maar in juni 2016 lanceerden we het idee en haalde het Proefhotel de landelijke pers. En nu kan het Proefhotel ook door gasten bezocht worden.