Nieuwe website Proefhotel.nl live!

De nieuwe website van het Proefhotel is live en we zijn er superblij mee!

De tijdelijke informatiepagina heeft plaats gemaakt voor een echte ‘Hans & Nel’-website. De oplettende bezoeker herkent elementen van onze Berghutwebsite. Dat klopt, want we zijn nog steeds blij met onze Berghutwebsite en hebben het ontwerp daarom ook als uitgangspunt genomen. Maar het was verre van een ‘copy-paste’-proces. De site is compleet verbouwd en aangepast op de wensen voor het Proefhotel.

_foto website proefhotel

 

Voor proefhoteliers en hun gasten

Op website kunnen potentiële proefhoteliers zich aanmelden en kunnen geïnteresseerde gasten alle info vinden die ze nodig hebben om hun favoriete week te boeken. De website is de komende periode primair gericht op het werven van Proefhoteliers. Als de eerste Proefhoteliers zich hebben gemeld en hun aanbod beschikbaar is, zijn hun weken direct op de homepage te vinden.

Wat is het Proefhotel precies?

Het Proefhotel is de plek waar mensen met serieuze vertrekplannen hun gastenconcept kunnen oefenen. Een paar weken lang met eigen geworven gasten op onze droompplek: de Berghut.com. De Berghut is ons kleinschalige hotel met 10 gastenkamers, dat we bijna 7 jaar succesvol hebben gerund. En dan heet onze droomplek even niet ‘de Berghut’, maar ‘het Proefhotel’…

  • Wij coachen de deelnemers 9 maanden jaar lang online op weg naar het Proefhotelmoment.
  • We delen met hen alle ins en out over het runnen van een kleinschalig gastenverblijf: een hotel, Bed&Breakfast, catered chalet of pension.
  • We coachen de proefhoteliers ‘on the job’ gedurende de Proefhotel-periode.
  • We bieden de deelnemers een enorm platform en een vliegende start voor hun avontuur.

Je leert dus alles over de voorbereidingen, van A-Z, en draait een paar weken met echte gasten.

Eigen gasten aantrekken

Hoe komen de mensen die meedoen aan het Proefhotel – de Proefhoteliers – aan gasten? Ze krijgen een eigen pagina op Proefhotel.nl en ze worden door ons getraind om een geweldig aanbod op pagina te verzorgen. Een week of weekend waarvan mensen zeggen: “Gaaf! Daar wil ik naartoe.” Geïnteresseerden kunnen daar ook boeken. Je kunt onder Kom Logeren nu een voorbeeldpagina vinden van onze winterse familieweek zoals wie die de afgelopen jaren hebben aangeboden.

De deelnemende Proefhoteliers krijgen ook toegang tot verschillende social mediakanalen van het Proefhotel: Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Deze kanalen kunnen ze inzetten om mensen te inspireren te komen.

Wanneer gaat het Proefhotel van start?

Vanaf de winter van 2017 gaat het Proefhotel draaien. Het Proefhotel zal maximaal 3x per jaar een paar weken open zijn. Voor wat voor een vakantie je naar het Proefhotel kunt komen, hangt helemaal af het aanbod van de Proefhoteliers. We zijn inmiddels met de eerste potentiële Proefhoteliers in gesprek.

Hou deze website in ieder geval in de gaten!

En bedankt!

We willen de mannen van Concredibles en mass.im bedanken voor hun enorme inzet en een bijzonder mooi resultaat van de website van het Proefhotel!

 

Het Proefhotel is onderdeel van de DroomplekAcademie.
Met de DroomplekAcademie begeleiden wij – Hans & Nel – bij het realiseren van een authentiek en succesvol gastenverblijf, in balans.