Paul & Janneke

Het is is een langgekoesterde droom van hem.
En zij wordt steeds enthousiaster.
Een gezellig pension runnen in Oostenrijk.
Om erachter te komen wat er allemaal bij komt kijken en om ervaring op te doen,
gaan Paul en Janneke nu het Proefhotel.

Paul & Janneke

Een heel chalet voor jezelf!

17-24 februari of 3-10 maart 2018

Je zoekt met een groep collega’s of vrienden een sfeervolle plek om even lekker te skiën en van de sneeuw te genieten. Maar…
– Je wilt geen brak chalet en zelf koken
– Je wilt ook geen catered chalet met slecht eten
– Je wilt niet in een hotel zitten met andere mensen
– Je wilt niet de hoofdprijs betalen

Dan hebben we goed nieuws! Wij – Paul & Janneke –  wij bieden komende twee mogelijkheden voor groepen of teams om het sfeervolle chalet ‘Proefhotel’ exclusief af te horen voor een vriendelijke prijs, inclusief maaltijden bereid door wintersportkok Paul. En in afstemming met de groep kunnen we een te gek ‘buiten het skiën om’-programma voor jullie samenstellen.

reserveren

GEMÜTLICHKEIT KENNT KEINE ZEIT

Meer info

Wie zijn wij?

Wij, Paul (35) & Janneke (28), zijn inmiddels bijna 8 jaar samen en komen uit het Tilburg. Paul werkt momenteel chef-kok in een café in Tilburg en Janneke werkt als HR adviseur bij een wereldwijd uitzendbureau. En de Brabantse gezelligheid zit in ons bloed.

Paul: “Wonen en werken in Oostenrijk is voor mij een lang gekoesterde droom  Als ik er kom, voel ik me thuis en wil ik er niet meer weg. Toch is het er nog niet van gekomen. Janneke werd ondertussen steeds enthousiaster. En toen zagen we het Proefhotel voorbij komen. We hebben bij Hans & Nel de Gouden Gastenconcept-training van de DroomplekAcademie gevolgd en nu bereiden ze ons voor op het runnen van het Proefhotel.”

Janneke: “Gezien ons enthousiasme, liefde voor Oostenrijk en onze combinatie op professioneel gebied zijn wij ervan overtuigd dat we dit tot een succes gaan maken. Het kan bijna niet anders dan dat we dit tot een mooi en goed einde gaan leiden.”

Paul en Janneke Proefhotel Haus Gemuetlichtkeit Oostenrijk lederhosen

Wij laten mensen in het Proefhotel en in ons toekomstige pension mensen door middel van Oostenrijkse Gemütlichkeit op een ongedwongen manier genieten van de cultuur en natuur van het land.

We willen een gevoel neerzetten van thuiskomen. Iedereen die gezeligheid omarmd is welkom bij ons. Niets moet, alles mag. En onze Brabantse achtergrond zal daarin niet ongemerkt blijven… We staan bekend om onze openheid en humor. Mensen kunnen bij ons aankomen op het moment dat ze ergens mee zitten, maar ook voor een stuk gezelligheid.

Iedereen die ons kent, heeft alle vertrouwen in onze plannen! Na onze bekendmaking op Facebook dat we onze droom nu eindelijk echt gaan uitproberen, kwamen er enorm veel reacties binnen. We merkten dat het ons goed deed dat er zo leuk gereageerd werd op ons plan en avontuur. Een drietal leuke reacties willen we graag met jullie delen:

“Wauw wat cool!! Echt iets voor jullie, gaat vast helemaal goed komen!”

“Te gek!! Helemaal jullie ding, heb alle vertrouwen in jullie!”

“Super stoer dat jullie je droom gaan realiseren!!
Heel veel succes en volg jullie avontuur graag!”

Wintersportactiviteiten

Naast de standaard wintersportactiviteiten zoals skiën en snowboarden is Rauris erg geschikt voor de diegene die hier minder van houden. Wat is er zoals te doen naast deze activiteiten?

 • Met een gids – op ski’s of snowboard – een halve dag de mooiste pistes verkennen.
 • Een verzorgde winterwandeling maken
 • Meedoen aan een avondvullend buitenprogramma, inclusief rodelen.

Verder kun je ook langlaufen, een arresleetocht maken, volop winter wandelen (zonder begeleiding), paragliden en ijsklimmen. Dus ook als je niet kunt skiën, zijn er volop mogelijkheden.

Gezelligheid kruipt waar het niet gaan kan!

Faciliteiten

Faciliteiten

Het chalet bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond is de entree, een gezamenlijke ruimte waar gegeten kan worden, een aparte recreatieruimte een toilet en de keuken. Vanuit de ‘Stube’ kun je naar de grote tuin waar je ook in de winter heerlijk kunt zitten en genieten van het zonnetje met een lekkere gluhwein.

Alle kamers zijn op de 1e en 2e verdieping te vinden. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet en douche, een eigen balkon én kosteloos draadloos internet. Hout is een centraal element in het Proefhotel. Alle bedden en veel andere meubels zijn van hout gemaakt.

In het hele Proefhotel is Wifi aanwezig.

Veel meer foto’s van het Proefhotel en de omgeving vind je onder Over het Proefhotel.

Verzorging

Qua verzorging bieden wij jullie graag het volgende aan:

 • Dagelijks stevig ontbijt.
 • Afhankelijk van hoeveel dagen jullie komen wordt er een 2 gangen diner geserveerd.
 • We bieden jullie graag de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding tijdens het ontbijt een lunchpakketje klaar te maken.

De dagen dat we niet voor je koken kun je  uit eten te gaan of eten afhalen om in de Stube van het Proefhotel te nuttigen.

Vermaak en gezelligheid

Desgewenst hebben we een aantal leuke activiteiten voor jullie:

 • Stubequiz met leuke vragen over zowel Oostenrijk als Nederland
 • Sneeuwschoenwandeling, deze zal begeleid worden.
 • Rodelen
 • Bingo, met prijzen!
 • Buiten rond het kampvuur met een heerlijke glühwein

We willen jullie graag een afwisseling bieden van actieve activiteiten en activiteiten die gewoon lekker ‘thuis’ in het Proefhotel zullen plaatsvinden.

We willen ervoor zorgen dat jullie naast de eerste sportieve wintersport ervaring ook kunnen ervaren hoe het is om heerlijk te ontspannen en te genieten in de bergen.

Goed om te weten!

Grootte van de groep en duur verblijf

 • We gaan uit van een groep met minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. Een groep tot 25 personen is in overleg ook  mogelijk.
 • Willen jullie liever niet een hele week komen maar een midweek? Geen probleem! Aankomst- en vertrekdata zijn bespreekbaar.

Aankomst & vertrek

 • In principe zijn de aankomst- en vertrektijden 15.30 uur cq 9.30 uur.
 • Afhankelijk van jullie aankomst- en vertrekdag zijn andere tijden in overleg mogelijk.

Eten & drinken

 • Als er sprake is van allergieën of is er iemand in de groep vegatarisch? Je kunt op het reserveringsformulier je wensen aangeven, zodat wij rekening kunnen houden met jullie wensen.
 • Je ontvangt een drankkaartje waarop de genuttigde drankjes bijgehouden worden. Aan het eind van de week rekenen we dit af. De drank afkopen is in overleg ook een mogelijkheid.

Wat betaal je?

Bij ons krijg je:

 • Een sfeervolle kamer, met in iedere kamer een eigen badkamer [met douche en toilet] en eigen balkon
 • Een lekker 2-gangen diner op de avonden dat we voor jullie koken
 • Elke ochtend een heerlijk ontbijt
 • Toeristenbelasting is included

Activiteiten
Desgewenst kunnen we dit voor jullie regelen:

 • Kampvuur
 • Een winterse avondactiviteit met sneeuwscooters, sneeuwschoenwandelen en rodelen
 • En er kan hier een goed feestje gebouwd worden: we hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke dansavond in huis.

De kosten
Omdat elk bedrijf, team of vriendengroep een andere samenstelling heeft en verschillende wensen heeft, maken we graag in overleg met jullie een passend voorstel,  inclusief passende prijs.

Interesse?

Mail ons! We kijken graag met jullie mee naar de wensen en gaan ervoor zorgen dat we een aanbod op maat kunnen afstemmen met elkaar.

De periodes waarin we plek hebben zijn de volgende:

 • 17 februari t/m 24 februari
 • 3 maart t/m 10 maart

Het is niet verplicht om een hele week te boeken, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een midweek te komen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord onder de Meest gestelde vragen [even naar beneden scrollen op de Contactpagina].
Of klik hierboven even op de ‘RESERVEERBUTTON’ en deel je vraag met ons.

Graag tot ziens in het Proefhotel!

Gezellige groet!

Paul & Janneke
Gemütlichtkeit erleben