Hobbels en nieuwe kansen…

Zóóó, wat is er weer veel gebeurd en wat leren we veel! Na een supertijd in Oostenrijk bij Hans & Nel voor de voorbereidingen van het Proefhotel, is onze ‘werkvakantie’ helaas wat minder prettig geëindigd… 

voorbereidingen-proefhotel-patrick-en-mirjam

Hobbel

Na de voorbereidingsweek bij Hans & Nel zijn we een aantal dagen onderweg geweest in Oostenrijk. We hebben lekker gerelaxed en zijn op zoek geweest naar onze toekomstige droomplek. Helaas is Patrick door een misstap tijdens een bergwandeling door zijn rug gegaan. Pech, heel pijnlijk en ontzettend balen! Want na deze vakantie wilde Patrick full swing aan de slag met de verdere promotie van het Proefhotel. Eind september heeft hij afscheid genomen van de Rabobank en kon het leven in aanloop naar de stap naar Oostenrijk beginnen. Patrick kon zich echt gaan focussen. Maar in plaats daarvan heeft de promotie voor het Proefhotel en hijzelf letterlijk en figuurlijk een paar weken stilgelegen. Tja, en zoals Nel zegt:

Volg je hart en neem de hobbels

 

Nog een hobbel

We geloven echt dat we een goed aanbod hebben met onze SneeuwBelevenisWeken. Hans & Nel ook. Alleen hebben we op dit moment minder boekingen dan gehoopt. We sluiten niet uit dat het mooie weer in Nederland een belangrijke rol speelt in het achterblijven van de boekingen. Maar we hebben ook teruggekregen dat in januari een lang weekend sneller geboekt wordt dan een week. 

Leereffect

Nu kunnen we twee dingen doen:

  1. De weken in januari afblazen, de mensen die al geboekt hebben afzeggen en met een flinke kostenpost blijven zitten.
  2. Of onze weken wat aanpassen en blijven gaan voor het GROTE leren, want dat is wat we willen: ons zo goed mogelijk voorbereiden op ons eigen vertrek!

Het allerbelangrijkste is
dat we ons goed voorbereiden op ons eigen vertrek.

 

Één ding is voor ons zeker: we willen leren en ervaring opdoen. Dus we gaan het Proefhotel aan. Maar daarvoor hebben we wel meer gasten nodig dan nu het geval is. 

SneeuwBelevenisWeekenden én SneeuwFamilieweken

Afgelopen week kreeg Mirjam de vraag: “Weet jij niet een tof verblijf voor de wintersport voor de schoolvakantie?” Toen bedachten we ons dat het vol krijgen van wintersportweken tijdens de schoolvakantie een stuk makkelijker is dan weken in januari. Dat bevestigen Hans & Nel ook: “We vinden het absoluut bewonderenswaardig dat jullie niet de makkelijkste weg gekozen hebben. De schoolvakantieweken moeten absoluut geen probleem zijn!”

Dus: we gaan naast twee SneeuwBelevenisWeekenden voor volwassenen ook twee voorjaarsvakantieweken met het Proefhotel open voor gezinnen! In deze weken zal het voor ons nóg harder werken zijn, maar dat maakt de leerervaring alleen maar groter. En in de twee SneeuwBelevenisWeekenden gaan we ons verder voorbereiden voor de drukke krokusvakantieweken. Omdat we nu pas in het vierde week van januari gasten ontvangen, heeft Patrick meer tijd om zijn rug te laten herstellen en top fit te worden.

proefhotel-patrick-en-mirjam-sneeuwfamilieweken

Dus…

Onze nieuwe opzet ziet er zo uit:

 

Wij hebben er nog steeds hart-stikke veel zin in en hopen je te begroeten in het Proefhotel!

Patrick & Mirjam