Gezocht voor winter 2019: allround medewerker

Deze vacature is ingevuld 🙂

Ik – Caroline – zoek voor mijn Proefhotel van 10 februari tot en met 9 maart 2019 een allround medewerker. Wil jij mijn reisgenoot zijn en tijdens de krokusvakanties van 2019 met een dreamteam mijn droom uitproberen? Het runnen van een hotel in een wintersport gebied en er samen met de gasten een magische tijd van maken? Wie weet sta jij dan in februari je koffer in te pakken!

Ben jij een aanpakker met oog voor detail, draai jij je hand niet om voor een flinke afwas nadat gasten genoten hebben van een lekkere maaltijd, ben je in de genoemde periode beschikbaar en heb je zin om mij in de winter te ondersteunen? Lees dan snel verder!

Wat is het Proefhotel?
Hans & Nel hebben tussen 2009 en 2016 hun hotel ‘de Berghut’ in Oostenrijk gerund. Inmiddels begeleiden zij mensen die ook willen vertrekken en een succesvol gastenverblijf willen realiseren. Dat doen ze onder andere door hun hotel als Proefhotel beschikbaar te stellen voor mensen die hun vertrek-droom willen uitproberen. En dat ga ik komende winter doen! Hans & Nel coachen mij daarbij.

Het Proefhotel ligt nabij het plaatsje Rauris (Oostenrijk), half uurtje van Kaprun. Rauris heeft een eigen skigebied. Gasten krijgen alle dagen het ontbijt en vier dagen in de week diner. Om het werken met een seizoensteam spoedig in goede banen te leiden, werk ik volgens een vaste ‘Proefhotelmethode’ zodat we op een eenduidige manier de goede kwaliteit kunnen borgen. Een prettige, ongedwongen sfeer voor gasten vraagt een geoliede machine van het team. Dit is essentieel als je in het Proefhotel komt werken.

Over mij
Mijn naam is Caroline, ik ben 46 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb 7 jaar als stewardess de wereld over gevlogen tot ik een ski ongeluk kreeg. Mijn droom, die ik als klein meisje al had, om de wereld over te reizen viel in duigen. Na een zoektocht werd ik operatie assistente. Hierna ben ik de medische sales ingerold met als eindfunctie country manager.

Het was echter niet mijn droomleven. Ik veranderde van koers en ondertussen ben ik coach, reiki master en Pilates instructrice en organiseer ik retreats. Mijn motto is:

“The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams”

En langzaamaan werd mijn droom om een eigen B&B te starten steeds sterker. Ik heb bij Hans & Nel [de grondleggers van DroomplekAcademie.nl en het Proefhotel] de training ‘Mijn Gouden Gastenbedrijf gevolgd en besloot het Proefhotel te gaan runnen om ervaring op te doen.

Je kunt hier meer lezen over mij, over hoe mijn droom tot stand is gekomen en over mijn magische krokusvakantieweken [van 16 februari t/m 9 maart].

Geoliede machine
Achter de schermen staat een professionele organisatie met een team enthousiaste mensen die samen de bovengenoemde ongedwongen sfeer bewerkstelligen. Met aandacht voor het werk voor de gasten en oog voor detail. Om je taken zo snel mogelijk onder de knie te hebben, verwacht ik tijdens de werkuren volledige focus van je zodat alle processen in korte tijd gaan stromen. Jij werkt op een gestructureerde manier samen met het andere teamlid om onze gasten in het Proefhotel een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Het winterteam
Het team bestaat uit mijzelf hotel ‘Führer’ en gastvrouw, een ontbijt- en avond kok/kookliefhebber en een allround medewerker.

Jouw rol als allround medewerker
Als allround schoonmaker neem jij vijf ochtenden per week de ontbijtafwas en dagelijkse schoonmaak van de algemene ruimten voor je rekening  en vier avonden per week de afwas en bied je ondersteuning bij het koken en uitserveren. Na de afwas zorg je ervoor dat de keuken schoon en opgeruimd is. Je verzorgt halverwege een gastenweek een opfrisbeurt van alle kamers en je werkt mee aan de wisseldag.

Ik vraag…

 • Je bent een vrolijke aanpakker
 • Jij draait je hand niet om voor een flinke afwas of voor het schoonmaken van toiletten
 • Jij hebt oog voor detail en snapt dat schoonmaken en afwassen meer is dan ergens een doek overheen halen
 • Je bent vriendelijk en gastvrij
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je bent in goede fysieke conditie
 • Je kunt je vinden in de Proefhotel werkwijze
 • Je bent in de genoemde periode beschikbaar om je ca. 50 uur per week voor het Proefhotel in te zetten 

Wat bied ik jou?

 • Een inspirerende werkomgeving waar ik mijn droom aan het oefenen ben
 • Per week 1 gehele vrije dag en een aantal middagen per week
 • Een eigen kamer met balkon en gedeelde badkamer op enkele minuten loopafstand van het Proefhotel
 • Het dagelijkse eten [3 hoofdmaaltijden] en drinken gedurende het werk in het Proefhotel
 • Een vaste vergoeding van 900,00 euro
 • Verzekering tijdens werkuren
 • En in je vrije uren: ski-, board- en andere outdoormogelijkheden in een schitterend landschap

Reageren

Ik nodig je uit om te reageren als je van 10 februari t/m 9 maart 2019 beschikbaar bent, als het bovenstaande jou aanspreekt én als je er volmondig “Ja!” tegen kunt zeggen.

Mail mij uiterlijk zaterdag 20 oktober 2018 via caroline@proefhotel.nl. Ik wil graag van je weten wie je bent – met je krachten én je aandachtspunten, waarom je in het buitenland wilt werken en waarom deze job voor jou geschikt zou zijn. Ik ontvang daarbij graag een duidelijke foto en je CV.

Ik ben op zoek naar iemand die uitsluitend in de gehele genoemde periode achter elkaar beschikbaar is. Het Proefhotel gaat op zaterdag 16 februari open; daarvóór starten we met een inwerkweek voor het gehele team.

Ik kijk uit naar je reactie!

Warme groet,
Caroline